Rapport onthult hoge belastingen en kosten voor mobiel bellen

Een rapport van de Tax Foundation, een organisatie die onderzoek doet naar belastingen, laat zien dat de Amerikaanse burger gemiddeld 16,26% belasting en vergoedingen betaalt voor mobiel bellen. Het merendeel van de belastingen en heffingen wordt echter geheven door de lokale autoriteiten, waarbij de IRS belastingen van 5,05% in rekening brengt en de staten belastingtarieven toepassen tussen 1,81% in Oregon en 18,64% in Nebraska. Gemiddeld heffen de staten belastingen en vergoedingen van gemiddeld 11,21%. In hun rapport merkte de Belastingstichting ook op dat de federale regering en de staten opzettelijk proberen de omvang van deze zware belasting voor de burgers te verbergen. In Texas heeft de staatsinstantie bijvoorbeeld een mobiel bedrijf, Sprint, aangeklaagd wegens het afzonderlijk specificeren van het staatsbelastingelement in hun rekeningen aan hun klanten. Andere staten hebben ook gewerkt om het belastingtarief te verbergen voor mobiele gesprekken die ze via de draadloze bedrijven in rekening brengen.


How are the different states and cities doing?

Volgens het rapport rekenen meer dan 23 staten in de Verenigde Staten meer dan 10% aan vergoedingen en belastingen voor de kosten van elk mobiel gesprek. Na toevoeging van het federale belastinggedeelte van 5,05%, is de staat met het hoogste belastingtarief voor mobiele gesprekken Nebraska met een tarief van 23,69%, gevolgd door Washington op 23,00%, New York 22,83%, Florida 21,62%, Illinois 20,90%, Rhode Island 19,67% , Missouri 19,28% Pennsylvania 19,13%, Kansas 18,39% en Texas 17,48%. Dit zijn de top 10 staten die het hoogste belastingtarief hanteren voor mobiel bellen. Aan de andere kant lijken staten in het westen het beter te doen met lagere belastingtarieven. De staat die de laagste belasting in rekening brengt, is Oregon, dat een tarief van 1,81% belast, wat een effectief tarief van 6,86% oplevert, inclusief federale belastingen. Inwoners van Nevada betalen een gecombineerd (staats- en federaal) tarief van 7,02% en inwoners van Idaho worden belast met een gecombineerd tarief van 7,25%.


Sommige steden brengen ook hoge kosten in rekening voor mobiele gebruikers. Baltimore brengt bijvoorbeeld maandelijks een belasting van $ 4,00 in rekening voor elke mobiele lijn, terwijl Montgomery County in Washington D.C. een maandelijkse belasting van $ 3,50 per mobiele lijn in rekening brengt.


Is there any change in the future?


De hoge belasting door steden, staten en de IRS-grens op dubbele of meervoudige belasting en resulteert in het algemeen in een zeer hoog belastingtarief. Gezien de hoge tekorten van de staten en de hoge inkomsten uit mobiele gesprekken in elke staat, vinden steeds meer staten belasting op mobiele gesprekken een gemakkelijke en verleidelijke methode om fondsen te werven. Dit heeft geleid tot een enorme belastingdruk op de mobiele belasting van de Amerikaanse belastingbetaler en de hoge tarieven kunnen gemakkelijk worden gehandhaafd door het clandestien verbergen van deze belastingen. Er zijn in het Congres verschillende pogingen gedaan om de belastingniveaus te verminderen, vooral op het niveau van de staat, en om een ​​meer opvallende belastingrichtlijn te krijgen van de federale wet. Tot dusver zijn al deze pogingen echter mislukt. Hopelijk zal, naarmate meer licht wordt geworpen op het gebied door middel van inspanningen zoals het rapport van de Tax Foundation, de stem van de belastingbetaler door de wetgevers worden gehoord en enige verlichting brengen in de belasting op mobiele telefoons.