Mijn Toeslagen: vind alle Belastingdienst Toeslagen online

Op de website van de belastingdienst kunt u gebruik maken van “Mijn toeslagen”. Mijn Toeslagen kunt u zien als een persoonlijke webpagina om uw toeslagen na te gaan. Op deze pagina logt u in met uw Digid-code. Indien u deze code nog niet heeft dan dient u deze eerst aan te vragen op www.digid.nl/aanvragen. Het nut van “Mijn Toeslagen” is dat u een duidelijk overzicht heeft over uw persoonlijke situatie. U kunt ook direct gegevens veranderen of stopzetten.

Mijn Toeslagen

Werking “Mijn Toeslagen”

Hoe werkt Mijn Toeslagen? U gaat eerst naar de website van de belastingdienst en vervolgens naar “Mijn Toeslagen”. Hierna kiest u voor inloggen op “Mijn Toeslagen” en vult u uw DigiD-code in. U kunt nu klikken op de toeslagen die u wilt aanvragen. Als u alle vragen van het formulier hebt ingevuld stuurt u dit formulier vervolgens op. Rechtsboven in  de webpagina kunt u weer uitloggen. Dit is vooral belangrijk indien u een openbare computer gebruikt en voorkomt u dat anderen uw gegevens kunnen veranderen.

Wat kunt u met “Mijn Toeslagen”?

U kunt met “Mijn Toeslagen” via het internet alles regelen wat te maken heeft met uw toeslagen. U kunt dus toeslagen aanvragen of veranderen. Tegelijkertijd kunt u ook uw beschikkingen zien en de gegevens die gebruikt zijn om uw toeslag te berekenen.

Mijn toeslagen in 2015

Als u wilt weten welke toeslagen u krijgt in het nieuwe jaar dan kunt u dit op de pagina “Mijn Toeslagen” nagaan. Indien u in het nieuwe jaar een kind verwacht kunt u bij “Mijn Toeslagen” eveneens nagaan op welke toeslagen u recht heeft en wat de hoogte van deze toeslagen is. Heeft u hier nog meer vragen over? Dan kunt u altijd contact opnemen met de Belastingdienst. Klik hier voor meer informatie

Blog Artikelen

Bellen met belastingtelefoon

Particulieren
0800 – 0543
Gevestigd in Leeuwarden en Hengelo
Toeslagen
0800 – 0543
Gevestigd in Groningen
Ondernemingen Intermediairs
0800 – 0543
Gevestigd in Eindhoven

 

Buitenland
055-5385385
Gevestigd in Heerlen
Auto
0800-0749
Gevestigd in Apeldoorn
Douane
0800-0143
Gevestigd in Heerlen