Kadaster vind hier informatie over vastgoed

Wat doet het Kadaster precies? Het Kadaster houdt zich bezig met het vastleggen van vastgoed- en geo-informatie. De gegevens kunnen makkelijk door u opgevraagd worden. Het biedt, zowel nationaal als internationaal, eveneens advies en maatwerk aan. Heeft u een vraag over de waarde van een woning? Dan kunt u hiervoor ook het Kadaster online benaderen. Tegen een vergoeding krijgt u dan de gewenste gegevens toegestuurd. Verder kunt u ook vragen stellen over uw eigen woning of over de WOZ-waarde van een woning die u wellicht wenst te kopen.

vastgoed

Maatwerk en advies Kadaster

Wanneer er een aantal producten uit het vaste assortiment van het Kadaster niet beantwoordt aan de vragen van de klant, dan kan het advies en maatwerk verschaffen. Het Kadaster doet dit vooral bij de overheid. Zij is echter niet alleen in Nederland actief, maar ook internationaal. De gegevens worden namelijk gedeeld met internationale organisaties.

Informatie verstrekken door het Kadaster

Het Kadaster beschikt over gegevens die zij vertrekt aan mensen die deze nodig hebben. Het betreft onafhankelijke inlichtingen over geografie en vastgoed voor heel Nederland. Ook de gemeenten vragen dagelijks informatie op. Burgers en ondernemers winnen hier eveneens informatie in, zoals over de waarde van woningen en gebouwen.

Wettelijke taak Kadaster

Het kadaster heeft als wettelijke taak het beheren van een aantal registraties van topografie, luchtvaartuigen, schepen en onroerend goed. Zij is ook verantwoordelijk voor de registraties van andere organisaties, oftewel de Landelijke Voorzieningen. Deze opdrachten worden heel accuraat opgevolgd. Het gaat meestal over belangrijke gegevens die de overheid nodig kan hebben, maar ook u als burger kunt gebruik maken van de beschikbare data van het Kadaster.

Heeft u na het bezoeken van deze website nog steeds vragen?

Blog Artikelen

Bellen met belastingtelefoon

Particulieren
0800 – 0543
Gevestigd in Leeuwarden en Hengelo
Toeslagen
0800 – 0543
Gevestigd in Groningen
Ondernemingen Intermediairs
0800 – 0543
Gevestigd in Eindhoven

 

Buitenland
055-5385385
Gevestigd in Heerlen
Auto
0800-0749
Gevestigd in Apeldoorn
Douane
0800-0143
Gevestigd in Heerlen