Belastingdienst contact, voor al uw vragen

U kunt bij de Belastingdienst vele zaken zelf in orde maken. Zo kunt u uw aangifte inkomstenbelasting zelf doen, een toeslag aanvragen of wijzigen. U bespaart op zo’n manier heel veel tijd, aangezien het allemaal betrekkelijk eenvoudig is. Heeft u een vraag, kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen voordat u de belastingtelefoon contact. U leest verder hoe de Belastingdienstmogelijkheden werken!

Belastingdienst contact, voor al uw vragen

Belastingdienst Contact

De belastingtelefoon is zowel telefonisch als online bereikbaar. Ook via Twitter kunt u een vraag stellen aan de Belastingdienst.

De Belasting Telefoon bellen

Hier vindt u de telefoonnummers van de Belastingtelefoon, de Belastingtelefoon voor de douane en de Belastingtelefoon voor de auto.

Op bezoek bij het belastingkantoor

U kunt op afspraak altijd een bezoekje brengen aan het belastingkantoor. Deze afspraak kunt u via de belastingtelefoon maken. Voor vragen over uw toeslagen kunt u terecht bij een toeslagenservicepunt bij u in de buurt.

Belastingdienst contact adres en gegevens opzoeken

Hier vindt u alle adressen van belasting- en douanekantoren.

Belastingdienst contacteren om een adreswijziging te melden

Bent u verhuisd? Dan geeft u dit door bij uw gemeente die het verhuisbericht vervolgens doorstuurt naar de Belastingdienst.

Met Belastingdienst contact over een meningsverschil?

Bent u het niet eens met de Belastingdienst? Dan kunt u altijd meer lezen over de diverse beroepmogelijkheden, bewijslast en bezwaar. Overigens heeft de Belastingdienst regels die u van te voren kunt doornemen.

Rechten en plichten Belastingdienst. Contact voor bezwaar of uitstel

We hebben allemaal rechten en plichten. Zo moet u op tijd en volledig aangifte doen. Indien u een afwijzende mening heeft of uitstel wilt aanvragen, kunt u altijd contact opnemen met de Belastingdienst via de belastingtelefoon.

Heeft u na het bezoeken van deze website nog steeds vragen?

Blog Artikelen

Bellen met belastingtelefoon

Particulieren
0800 – 0543
Gevestigd in Leeuwarden en Hengelo
Toeslagen
0800 – 0543
Gevestigd in Groningen
Ondernemingen Intermediairs
0800 – 0543
Gevestigd in Eindhoven

 

Buitenland
055-5385385
Gevestigd in Heerlen
Auto
0800-0749
Gevestigd in Apeldoorn
Douane
0800-0143
Gevestigd in Heerlen