Belastingadviseur

In Nederland moeten bedrijven en particulieren zich aan verschillende belastingregels houden. Het is u ongetwijfeld al opgevallen dat het aantal regels niet minder wordt. Daarom is een belastingadviseur of fiscalist van de belastingtelefoon de ideale partner voor uw financiële vragen. Deze werkt dan samen met u bestaande voorstellen uit en helpt u om te voldoen aan alle verplichtingen.

Belastingadviseur

Diensten aan particulieren

Bemiddelde particulieren hebben vaak de hulp nodig van een belastingdeskundige. Aan de ene kant bereidt de belastingadviseur de aangifte van de inkomstenbelasting voor, waarbij hij het verschuldigde bedrag verlaagt door de beschikbare aftrekposten en uitzonderingen toe te passen. Aan de andere kant voorziet hij particulieren van advies om de eerstvolgende belastingaanslag te verlagen of om het vermogen belastingvriendelijk te schikken. Bij de belastingtelefoon kunt u terecht voor een professionele belastingadviseur.

U hoeft niet rijk te zijn om de steun van een fiscalist in te roepen. Met deskundige hulp van de belastingtelefoon kunt u jaarlijks veel geld op uw belastingaangifte besparen. Laat daarom uw aangifte geregeld nakijken met behulp van de belastingtelefoon om eventuele veranderingen door te voeren.

Diensten aan ondernemingen

Ondernemingen moeten zich eveneens houden aan belastingregels. Een goede belastingdeskundige zorgt voor extra waarde wat betreft omzet-, loon- en vennootschapsbelasting. Hij perfectioneert de aangiftes in deze domeinen, zodat ondernemingen volgens wettelijke normen een lagere belasting betalen. Ook hiervoor kunt u de hulp van de belastingtelefoon inroepen.

Gratis advies

Behalve betaald advies van een belastingadviseur kunt u ook gratis advies inwinnen bij de belastingtelefoon. De Belastingdienst beschikt over een callcenter voor zowel ondernemingen als particulieren. Bij deze belastingtelefoon werken goed opgeleide mensen om uw vragen te beantwoorden. Personen of ondernemingen die zelfstandig aangiftes invullen vinden bij de belastingtelefoon de benodigde hulp en expertise om dit correct te kunnen doen.

Goede tip: Kies de juiste belastingadviseur

Een tip van de belastingtelefoon: wees kieskeurig bij het zoeken van uw belastingadviseur. Iedereen in Nederland kan de titel van belastingadviseur bemachtigen omdat dit beroep niet gereglementeerd is. Kies daarom steeds voor een fiscalist die zich heeft gespecialiseerd op uw gebied. Volg zijn adviezen op betreffende de voor u relevante aanbevelingen en overtuig u ervan dat hij genoeg ervaring en kennis bezit om u op adequate wijze te helpen met uw financiële zaken. Hier vindt u een lijst met de door de Belastingdienst aangewezen bemiddelaars

Heeft u na het bezoeken van deze website nog steeds vragen?

Blog Artikelen

Bellen met belastingtelefoon

Particulieren
0800 – 0543
Gevestigd in Leeuwarden en Hengelo
Toeslagen
0800 – 0543
Gevestigd in Groningen
Ondernemingen Intermediairs
0800 – 0543
Gevestigd in Eindhoven

 

Buitenland
055-5385385
Gevestigd in Heerlen
Auto
0800-0749
Gevestigd in Apeldoorn
Douane
0800-0143
Gevestigd in Heerlen